Monday, August 9, 2010

gangguan seksual (18SX)


*phone rings*
tgk nama appear kt screen : 'fadz dg'
*picit butang hijau kt phone utk received call*

aku: hellow hellow hellow my sistahh...whats the latest hot story?? like derr... (u know lah gaya budak2 gedik zaman sekarang)


padahal bukan fadz (pbf): aku tgh g****** ni..!@#$%^&**(^%......


aku: ha what r u saying? i kenot here u lah pajilah.....
.(padahal tgh pelik apesal suara fadz mcm jantan...ni bukan fadz ni....lama2 baru aku tringt anis call aku kata ada org kat blok fadz kene rompak..mula2 aku ingt bukan fadz yg kene...rupanya fadz punya rumah yg kene rompak!)


pbf : aku pernah maen ngan kawan kau ni '..!@#$%^^&*d!%yh@$%f@*s kawan kau ni mmng !@#$..aku *@@@&^%$# dia...
(contain terlalu lucah xsesuai utk tontonan umum..
)

aku dengan perasaan berkucar kacir: hah ni sapa ni? ni bukan kwn aku ni..oh ko ni ke pencuri hp kwn aku??? syial gila kau ni..!


pbf: relex dulu...jgn kata syial...aku ngan kawan kau ni @&#%$*dah @^#*$*9& "bla3"


aku: ah kau dasar pencuri yg gila sex! aku kenal lah kawan aku! die x buat macam tu. syial lah kau memfitnah org!


pbf: kau tahu x kawan kau ni @#&^#*(@^ aku @*&$#($))#& die *(^#$^#%($^&#^best...(*#&$^863

aku: eh kau ni laki ke perempuan? apesal suara macam perempuan? ke kau lesbian??

pbf: aku @#()$(*#&*#&&^$^ (something2 aku pn x berapa nk dgr)lagi die sambung: kawan kau tu best @#*&*^@^*#7...die @*#*&#&

aku : lah yeke....xtahu pulak.....lagi? (layan kn kejap..kot2 dpt detect apa2 ke)


pbf: die punya @^#*&()#*@#^ aku!@(&#*0 xtahan..

aku: ohh yeke...

pbf: kau xnk aku @#)*&#^(!& kau punya *#*#&(*&$ ke?
(okay dah melibatkan aku, aku xleh menerima ia lagi..)

aku: weh lahanat, kau ni x tahu malu ke?


pbf: 'keep on his/her 18sx thingy'


aku: dari suara kau pn aku tahu kau org malaysia, org islam...


pbf: 'keep on saying the 18sx thingy'


aku: kau bwk2 lah ingt ALLAH...esok lusa nk puasa dah...bertaubat lah weh..dibuatnya kau mati eksiden kepala pecah otak bersepai dlm keadaan kau berdosa besar, kn susah...
(sempat memberi motivasi agama konon2)


pbf: aku dah @#&^$(^#%& ni! arghh! (still dgn 18sx nya)

aku: semoga kau mendapat petunjuk kejalan yg benar......

*tekan butang merah*


c. when it becomes in this kind of situation, aku mudah jamn. banyak je chance utk aku korek rahasia pencuri tu...tp i just couldnt make it..sorry fadz...
tp seriously, at first, i thought it was my classmate, nadia..suara mmng sebijik sejebong suara nad...kasar2 walaupun perempuan.....tekejot ku sejak bila pulak fadz ni berkawan ngan nad ni..tp bukan lah nak kata nad ni yg curik...lagi pn xlogic...sbb nad ni walaupun gaya die macho, tp die still takut nk kuar lewat dr uitm (die dok dlm) lagi pn kaki die dah terpeleot time main bola jaring siang td...mau pulak die daki tingkat atas kerumah fadz tu...

ei jahatnye pencuri ni...mcm xde life...

3 comments:

FS*RawkS* said...

OMG SUMPAH KAU PUNNN???!! AKU PUUNNNNN!!!! tgh hari tadiii! tp aku tak paham apa2 dia ckp. suara mcm nyah ke pondan mcm tuh. aku cam cakap hello and aku rasa dia sebut teha kot pastu aku cam ni siapa pastu dia cam terus ckp je. tp aku tak dpt nak catch apa2 yg dia ckp sbb time tu aku kat lim kok wing pastu cam tgh bising2 so aku cam senyap je tp dia yg sambung ckp tak berenti. tp aku tahu dia mcm tgh gila sex. num 010-370 mcm tu yeah? e dia igt org nak ke free phone sex drpd dia. bangang gila.

aznizahazizul said...

yess! that pervert calls almost every girl punye number yg ade dlm phone fadz...fana pn kene...kalau x kene call, die msg....omg! mmng bangang gila nk mati!

Cik Akma said...

ee takot je. pencuri pervert tuu huu~