Monday, September 10, 2012

Assalamualaikum wbt..

skarang aku adalah wanita yang berkerjaya.
what. up! (gaya barney HIMYM)

i've been employed by the first company i went for interview.
and the company is located in UOA tower of Jalan Pinang, next to KLCC.
jauh bro dr rumah. tp demi rejeki yg halal, ku turut kan jua.

aku dah janji dgn Allah, kalau aku dapat lah kerja kt mana2, bermaknanya, mmng future aku kat cmpny tu and aku akan ketemu sama jodoh ku di tempat tu jua..

for the first week im working, 
i must say, this is the most amazing experience i've ever had.
(thank you Allah! You're so sweet!)
the environment is good.
the boss is really kind.
and i really comfortable working with them.
aku boleh bg idea tnpa perlu rasa segan silu.
the feeling is just as same as working with my previous team mates.!
(atiq, lems, shukor, haziq, sarol, i miss u guys..a lot!)

tp bila soal jodoh, how on earth aku nak carik lelaki idaman di tgh2 kotaraya Kuala Lumpur ini!
dlm office ni mmng cina je ada lah, yg melayu, perempuan je..
but i have faith in Allah.
hehe

the first day working, my dad is being so caring..kiki..
he sent me a text msg saying
'zida kerja baik2 tau..apa2 hal bgtau dad cepat'
lulz..

k till then,
salam.

2 comments:

FS*RawkS* said...

Bagitau daddy cepat. Nanti daddy hantar satu squad utk tangkap dia. Daddy pun kenal peguam2 yang bagus. Ekekekeke

aznizahazizul said...

hahahaha xde maknanya..!